Om oss

itpoint.nu ägs av IT-Point Sweden AB med org.nr 559015-3192. Vi har vårt säte i Örebro på Stortorget 19a.
Vi hjälper företag och privatpersoner att reparera sina mobiler,Dator & Elektronik Produkter, sälja/köpa ny enhet eller operatörupplåsning. 

Våra servicetekniker är utbildade och har arbetat med mobil & Data Reparationer sedan DOS / NMT tekniken. Vi garanterar alltid ett väl utförd arbete på din eller dina enheter. 

Personlig Service

Hos oss på IT-Point är vi väldigt mån om kunderna. Det ska alltid kännas trevligt och bra när man tar kontakt med oss. Vi eftersträvar alltid o vara bäst i service, vare det gäller reparationer, köp eller olika råd.

Vi hjälper er gärna med att lösa olika problem ni stöter på inom Smartphones, surfplattor & Data.

Vi ser att service är svårt att få idag. Det ska bara köpas snabbt utan att man tänker sig för. Men hos oss så får kunderna mer än bara råd. Det är viktigare för oss att kunder får det hon / han efterfrågar. Kvalité Service går före Kvantitet! 

 

Högsta kvalité på Produkter

Vi har lång erfarenhet inom branschen, vilket också har gett oss god kunskap om vilken typ av kvalité på våra delar som vi arbeta med. Vi eftersträvar att alltid arbeta med originaldelar så långt det är möjligt. Men för att kunna pressa priserna på vissa modeller så har vi noga valt ut högkvalitativa delar som håller samma höga kvalité som original, men kan erbjudas till ett längre pris. 

 

Felsökning A-O

Är du osäker på vad som är fel på din enhet? Startar den inte alls?
Vi på IT-Point erbjuder felsökning av din enhet. Lämna in din enhet eller kontakta oss så hämtar vi upp enheten sedan återkommer vi med en kostnadsförslag på vad det skulle kosta att reparera din enhet. 

Skulle vi förmodligen inte kunna laga din enhet så tar bara felsökningsavgiften ut. 

 

Återvinn din gamla Dator eller Mobil hos oss

Vi är måna om miljön och har därför valt att ta vara på begagnat marknaden när det kommer till mobiltelefoner, surfplattor, datorer. Istället för att slänga den i soptunnan så kan du sälja den till oss eller lämna in den för återvinning.