Om oss

itpoint.nu ägs av IT-Point Sweden AB med org.nr 559015-3192. Vi har vårt säte i Örebro på Stortorget 19a.
Vi hjälper företag och privatpersoner att köpa, sälja samt reparera sina mobiler, datorer och elektronikprodukter. Vi tillhandahåller även operatörsupplåsning för mobiltelefoner. 

Våra servicetekniker är utbildade och har arbetat med mobil & datareparationer sedan DOS / NMT tekniken. Vi garanterar alltid ett väl utfört arbete på dina enheter. 

Personlig Service

Hos oss på IT-Point är vi väldigt mån om våra kunder. Det ska alltid kännas trevligt och bra när man tar kontakt med oss. Vi eftersträvar alltid att vara bäst i service, vare det gäller råd, reparationer eller köp .

Vi hjälper er gärna med att lösa olika problem ni stöter på med era smartphones, surfplattor & datorer.

Vi anser att bra service är svårt att få idag. Det ska bara köpas snabbt utan att man tänker sig för. Hos oss så får kunderna mer än bara råd. Det är viktigare för oss att kunden får det hon efterfrågar. Kvalitetsservice går före kvantitet! 

 

Högsta kvalitet på Produkter

Vi har lång erfarenhet inom branschen, vilket också har gett oss god kunskap om vilken typ av kvalitet som delarna vi arbetar med måste ha. Vi eftersträvar att alltid arbeta med originaldelar så långt det är möjligt. För att kunna pressa priserna på vissa modeller så har vi noga valt ut högkvalitativa delar som håller samma höga kvalitet som original, men kan som vi kan erbjuda till ett lägre pris. 

 

Felsökning A & O

Är du osäker på vad som är fel på din enhet? Startar den inte alls?
Vi på IT-Point erbjuder felsökning av din enhet. Lämna in din enhet eller kontakta oss så hämtar vi upp enheten sedan återkommer vi med en kostnadsförslag för att reparera din enhet. 

Skulle vi mot förmodan inte kunna laga din enhet så tar vi bara ut felsökningsavgiften. 

 

Återvinn din gamla Dator eller Mobil hos oss

Vi är måna om miljön och har därför valt att ta vara på den begagnade marknaden när det kommer till mobiltelefoner, surfplattor, datorer. Istället för att slänga enheten i soptunnan så kan du sälja den till oss eller lämna in den för återvinning.