Material & Delar

Original-LCD/Ersättnings-LCD kvalitet

Våra skärmenheter till iPhone kallar vi för premiumkvalitet därför de består huvudsakligen av originaldelar som är tillgängliga på andrahandsmarknaden (kallas för E-scrap där man plockar fungerande delar från defekta enheter). Ett typexempel på en sådan originaldel är att man satt ihop ett originalglas, touch och LCD med Apples serienummer samt original bakgrundsljus. Skärmenheten innehåller också limmade detaljer som har samma material som en originalskärm, t.ex. kamerahållare, dammfilter och övriga plastdetaljer, men som dessutom är märkta med leverantören som nytillverkar med andrahandsdelarna. Om det är en iPhone 4 eller 4S är våra flesta skärmar från TPK Holdings (levererade ca 80% av alla skärmar till Apple), och när det gäller iPhone 5, 5S, 6 och 6 Plus så är många av våra skärmar från Sharp (som stod för stor del av Apples leveranser).

Vi lagerför olika typer av skärmenheter som bäst följer de visuella och tekniska specifikationerna av en originaldel och håller högsta möjliga kvalité. Dessa skärmenheter är lite dyrare än de traditionella kopiorna då de är mer komplicerade att nytillverka och svåra att få tillgång till då de endast kan produceras när det kommit defekta enheter i omsättning på marknaden. Det är dessa typer av reservdelar som oftast används vid reparationer hos teleoperatörer och försäkringsbolag utanför garantin.

Original-LCD = Så nära Original som möjligt (innehåller Original material men ej monterad av Apple. Monterad av Tredjeparts Verkstad)

Ersättnings kvalitet = Billigare delar som fungerar Normal Bra

 

Samsung / Sony / Lg / Huawei 

Reservdelar till Samsung, Sony, LG, Huawei är Original OEM. inköpes direkt av Svenska leverantörer som har avtal från tillverkaren.