Företag

Är du ansvarig för telefoni på ett företag och har behov av mycket snabb service till förmånliga priser?

När olyckan oundvikligen är framme och arbetstelefonen råkar ut för en skada som inte täcks av garantin så kontaktar du oss. Vare sig det gäller ett krossat glas eller vattenskada behöver du säkerligen din smartphone återställd snarast. Vi erbjuder er en snabb och effektiv service så att varken du eller dina anställda behöver vara utan era enheter.

Vår affärsidé är bästa kvalitet reparationer till rimliga priser!

Vår ”Service” garanterar att vi reparerar din enhet i vår servicebutik inom en rimlig tid. Vi har även “Express Service för smartphones” till den som har extra bråttom eller ont om tid, de flesta enheterna blir klara inom 60 minuter. Väljer du vår ”På Platsen Service” kommer vi ut till ditt företag och utför reparationen för dig och dina anställda. Skickar ni in era enheter kommer de att vanligtvis repareras samt returneras samma dag, ni slipper därmed långa väntetider.  

Är ni ett försäkringsbolag som hanterar skador på smartphones och vill sänka reparationskostnaderna?

Våra reparationer avser i stort sett alla smartphones och läsplattor vilka utförs till mycket konkurrenskraftiga priser. Hänvisa era kunder till oss för att få en professionell partner som kan hantera alla era serviceärenden. Ni spar tid, pengar och får dessutom garanterat nöjda kunder.

Garantireparationer

Vi hanterar garantireparationer för de flesta varumärken och operatörer.

Kontakta oss så tar vi tillsammans fram den lösning som passar ditt företag bäst